Verkeersregelaars

Verkeersregelaars Friesland, Groningen, Drenthe en Noord – Holland

Miedema Security beschikt uitsluitend over verkeersregelaars die de cursus Bevoegd Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd en eventueel in het bezit zijn van het VCA, EHBO en AED diploma.

Een verkeersregelaar kan op meerdere plaatsen en situaties worden ingezet. U kunt denken aan korte of langdurige wegwerkzaamheden, wegomleggingen, incident management, asfaltering maar ook aan evenementen en grote parkeergelegenheden.

Alle medewerkers van Miedema Security zijn hiervoor opgeleid en hebben hier een aanstellingspas voor. De ervaring leert ons dat zowel verbale als non-verbale agressie in het verkeer vaak voorkomt. Om dit zo goed mogelijk te verhelpen krijgen onze verkeersregelaars ieder jaar twee agressie- en conflicthanteringtrainingen.

Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten, zorgen onze professioneel geüniformeerde en volledig opgeleide verkeersregelaars voor een goede verkeersafwikkeling, hierdoor ontlasten zei u en kunt u zich volledig toeleggen op uw hoofdtaak.

Onze verkeersregelaars creëren een soepele doorstroming van het verkeer, verwijzen eventueel het verkeer naar een alternatieve route en voorkomen door hun aanwezigheid mogelijke ongelukken bij het oprijden of verlaten van werkverkeer op bouwterreinen.

Interesse in deze dienst?
Voor een verdere toelichting neem geheel vrijblijvend contact op. of Klik hier om een offerte aan te vragen.

Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.Comments are closed.