Verkeersregelaar Heerenveen

Bent u op zoek naar een verkeersregelaar in Heerenveen, tijdelijk of voor een langere periode? Dan bent u bij Miedema Security Services aan het juiste adres.

Miedema Security Services biedt een aantal professionele diensten en services die de situatie- of plaatsgebonden veiligheid versterken. Dit doen we met betrokken en servicegerichte medewerkers en vanuit een ervaring van meer dan twintig jaar. Een van onze diensten is de inzet van verkeersregelaars in Heerenveen.

De dienst van een verkeersregelaar kan voor meerdere situaties worden ingezet. U kunt denken aan korte of langdurige wegwerkzaamheden, asfaltering maar ook aan evenementen en de inzet bij drukke en/of grote parkeergelegenheden.

Verhelpen en voorkomen

Al onze verkeersregelaars zijn goed opgeleide mensen die voldoen aan de wettelijke regelgeving die de overheid aan verkeersregelaars stelt, zoals het bezit van een landelijke aanstellingspas. Waar het gaat om het vergroten van de veiligheid gaan wij echter graag een stapje verder.

De ervaring leert dat zowel verbale als non-verbale agressie in het verkeer vaak voorkomt. Onze verkeersregelaars krijgen elke twee jaar een intensieve agressie- en conflicthanteringtraining.Comments are closed.