Uitvaartbeveiliging

Voor de uitvaart van een naaste moet veel geregeld worden. Helaas hoort goede uitvaartbeveiliging daar tegenwoordig ook bij…

Om inbraak(en) te voorkomen is er tegenwoordig steeds meer behoefte aan beveiliging van het onroerend goed van zowel de overledene als de nabestaanden. De beveiligers van Miedema Security zullen tijdens de kerkdienst, condoleance of uitvaart uw veiligheid waarborgen. Veelal gaat het hier om het vroegtijdig signaleren van ongewenste personen. Wij verzorgen voor, tijdens en na de uitvaart intensieve toezicht en controle. Vanaf het moment van vertrek houden onze beveiligers toezicht en controleren het onroerend goed van binnen en buiten.

De uitvaart beveiligingsdienst wordt afgenomen vanaf minimaal drie uur en wordt geheel afgestemd op de wensen van de nabestaanden.

Tenslotte hebt u al genoeg verloren. 

Miedema Security uitvaartbeveiliging wordt direct aan particulieren aangeboden.

 

We change security in to hospitality.

 

Interesse in deze dienst?
Voor een verdere toelichting neem geheel vrijblijvend contact op. of Klik hier om een offerte aan te vragen. Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.Comments are closed.