Transport-beveiliging

Daar waar grote hoeveelheden data vervoerd moeten worden, te  groot om via een portal verzonden te worden, bieden wij een unieke en zeer  veilige transport-mogelijkheid. Voor bedrijven met ICT outsourcing activiteiten  halen wij (op NAS server opgeslagen) data op binnen Europa en leveren die  vervolgens weer af bij het gewenste datacenter.

 

Hoe gaat Miedema Security te werk?

Twee door het Ministerie van Veiligheid & Justitie goedgekeurde  beveiligingsmedewerkers gaan naar de ophaallocatie met een onopvallende zakenauto. Eenmaal ter plaatse wordt de NAS server in de koffer geplaatst, de koffer wordt op scherp gezet en verzegeld. Beide beveiligingsmedewerkers gaan vervolgens met  de koffer naar het datacenter. Mocht er tijdens het transport een calamiteit  voorvallen, dan wordt de koffer op afstand geactiveerd.

Transportbeveiliging

Vrachtwagens worden veelvuldig ingezet om consumentenelektronica  zoals smart-phones te vervoeren. Deze transporten zijn vaak doelwit van  georganiseerde groepen criminelen die nauwkeurig en doelgericht te werk gaan.  Hierbij wordt geweld niet geschuwd.

Om de veiligheid van uw chauffeurs te waarborgen worden er vooraf heldere afspraken gema

akt. Door vastlegging van de afspraken in een draaiboek is het verrassingseffect van een criminele actie nihil.

Bijzonder is onze veiligheidsservice voor transporten in  de medische sector. Deze grondstoffen zijn vaak interessant voor het drugsgilde  en vormen daardoor een doelwit voor drugscriminelen. Beveiligingsbeambten van Miedema Security volgen dit transport en zorgen ervoor dat er geen oponthoud plaatsvindt. Meestal kiezen wij ervoor om deze begeleidingen in een onopvallende zakenauto te verzorgen.

Interesse in deze dienst?
Klik hier om een offerte aan te vragen.Comments are closed.