Referenties

Wij zouden u het liefst vertellen voor welke bedrijven, organisaties en particulieren Miedema Security beveiligingsprojecten uitvoert en heeft uitgevoerd. Daar zijn we namelijk best trots op. Maar u kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat we het vertrouwen van onze opdrachtgevers niet willen beschamen. We volstaan dan ook met een kleine opsomming van referenties vanuit de branches waarin we actief zijn. Een lijst die elke dag weer groeit. Want steeds meer klanten waarderen onze aanpak, inzet, creativiteit, slagvaardigheid, professionaliteit en betrouwbaarheid tegen een scherp tarief! U binnenkort ook?

 

 

“Wat opvalt is de professionaliteit waarmee de medewerkers van Miedema Security opereren. Bovendien zijn ze zeer representatief…”

Administratief dienstverlener, Heerenveen.

 

“In de vrij korte periode dat wij Miedema Security hebben staan als beveiligingsbedrijf, is al gebleken dat er zeer kundige mensen werken. Prettig is ook dat de medewerkers allemaal communicatief vaardig zijn…”

Verzekeraar, Leeuwarden.

 

“Het werkt gewoon fijn dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Van planning, tot uitvoering is het geregeld en dat spaart me heel wat kopzorgen…  Een absolute aanrader wat mij betreft”

Overheidsinstantie, Leeuwarden.

 

Wij maken voor een aantal grote Multi functionele kantoorgebouwen gebruik van de diensten van Miedema Security. Zij hebben een positieve impact op de huurdertevredenheid in deze panden.

“De gastvrijheids- en servicebeleving, de brede inzetbaarheid met betrekking tot uit te voeren werkzaamheden en de jarenlange ervaring, zijn bepalend om te blijven kiezen voor Miedema Security. De hoge mate van betrokkenheid van het management van Miedema Security en het niveau van de ingezette medewerkers zijn in onze ogen belangrijke factoren in het bereiken van deze kwaliteitsbeleving en huurdertevredenheid.”

Vastgoedbeheerder, Leeuwarden.

 

 

Uit security overwegingen en vanuit beveiligings oogpunt noemen wij dus geen referenties bij naam. Indien u wenst, kunnen wij u persoonlijk in contact brengen met één of meerdere relaties, na een persoonlijk gesprek. Neemt u hierover gerust contact met ons op.Comments are closed.