Over ons

Miedema Security is altijd dichtbij voor een veilig gevoel…

Miedema Security uit Leeuwarden is een ambitieuze, dynamische en innovatieve particuliere beveiligingsorganisatie die zich tot het uiterst inspant om de klant koning te laten zijn. Het bedrijf kenmerkt zich door: transparantie, kwaliteit en korte communicatielijnen.

Onze visie is: wanneer men zich in de huidige tijd en markt wil profileren als professioneel beveiligingsbedrijf, dit alleen kan door meer kennis, kunde, service en motivatie tot presteren te bieden dan de concurrentie. Dit is dan ook waar Miedema Security voor staat.

Miedema Security is een gecertificeerd en erkend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder vergunning nummer ND – 4112. Wij voldoen aan alle eisen, welke gesteld zijn conform de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR). Tevens zijn alle beveiligers van Miedema Security gescreend en gelegitimeerd door de Politie Friesland, afdeling korpscheftaken. (Voorheen Bijzondere Wetten)

Om de veiligheid in uw omgeving te kunnen garanderen heeft Miedema Security voor elk beveiligingsprobleem een adequate oplossing. Wij streven naar een kwalitatief uitmuntende dienstverlening volledig naar uw wensen. Dit betekent dat wij onze diensten regelmatig aanpassen en uitbreiden om zo uw veiligheid nóg beter te kunnen waarborgen.

Ons beveiligingsbedrijf bundelt zo’n 36 jaar aan beveiliging- en politie ervaring.

Ons team bestaat uit flexibele en toegewijde medewerkers, die stuk voor stuk sterk zijn in hun eigen specialisme.

Met de juiste persoon op de juiste plek en wederzijdse betrokkenheid tussen het bedrijf en de medewerkers, komt iedereen tot zijn recht. Geen overbodige managementlagen die belemmeringen vormen, korte lijnen en direct gaan.

Tevreden medewerkers die met z’n allen hard werken en u en uw medewerkers de veiligheid geven die gewenst is, dat is de kracht van ons team!

Iedereen is enthousiast en dat is aanstekelijk.Comments are closed.