Sluitbeveiliging

Bij het afsluiten van uw bedrijf bent u het kwetsbaarst op de dag. Buitenstaanders weten meestal met hoeveel mensen u vertrekt, hoe laat u afsluit en/of u bij het verlaten van uw bedrijf u waardevolle zaken meeneemt. Om een overval te voorkomen, kunt u beter goed voorbereid zijn, door u en/of uw personeel te laten begeleiden bij het afsluiten.

Onze surveillant zal zichtbaar aanwezig zijn bij uw bedrijf (winkels, tankstations) op het met u afgesproken tijdstip. Terwijl u en/of uw personeel de werkzaamheden afrond en afsluit, zullen wij de omgeving observeren op verdachte personen en/of voertuigen en de werkzaamheden uitvoeren wat met u is overeengekomen. Bij onraad zal onze surveillant direct alarm slaan via de meldkamer, waar hij direct mee in verbinding staat. De meldkamer alarmeert direct de hulpdiensten die nodig zijn. Tot die tijd zal onze surveillant de veiligheid van u en/of uw personeel handhaven.

Een veilig idee voor u en uw personeel!

Interesse in deze dienst?
Klik hier om een offerte aan te vragen. Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.

 

 

 

Open- en sluitbegeleidingen beveiliging Leeuwarden Miedema Security 
 Comments are closed.