Evenementen beveiliging

Miedema Security is een gevestigde naam op gebied van evenementenbeveiliging. Onze beveiligers dragen er zorg voor dat uw evenement soepel en zonder incidenten verloopt.

De bezoekers van uw evenement willen natuurlijk genieten in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor die ontspannen omgeving door niet te nadrukkelijk op de voorgrond te treden, maar door de veiligheid van uw evenement te waarborgen. Wij zullen de beveiliging van uw evenement vooraf grondig met u bespreken in een plan van aanpak, zodat er altijd doeltreffend gehandeld wordt. Wij hebben ruime ervaring in evenementenbeveiliging.

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. Miedema Security levert veiligheid voor evenementen zoals; festivals, dansfeesten, concerten, sportevenementen en dergelijke. Ons dienstenpakket voor evenementenbeveiliging bestaat uit:

  • toegangscontrole
  • verlenen van eerste hulp (E.H.B.O)
  • artiestenbegeleiding
  • Projectmanager

De dienstverlening kan uiteraard naar uw eigen wens worden uitgebreid. Naast preventieve aanwezigheid, kunnen onze medewerkers ook repressief optreden als de omstandigheden daarom vragen. De beveiligers die worden ingezet bij het beveiligen van evenementen, worden specifiek en met zorg geselecteerd voor de opdracht op basis van persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.

Projectmanager van Miedema Security

Door de korte lijnen en een centrale aansturing door een projectmanager van Miedema Security verhogen we het rendement van de dienstverlening en het adequaat reageren bij calamiteiten.

Onze Security Projectmanagers adviseren overheden en organisatoren op het gebied van Crowd Management en Crowd Control. Zij zijn een prima steun en rechterhand bij het opstellen van procedures tijdens evenementen zoals er zijn:

Een veiligheidsplan, ontruimingsplan, calamiteitenplan, mobiliteitsplan, verkeerscirculatieplan, communicatieplan.

Interesse in deze dienst?
Klik hier om een offerte aan te vragen. Wij zijn er van overtuigd dat wij u een zeer concurrerende offerte kunnen aanbieden.Comments are closed.