Chauffeursdiensten

Steeds vaker worden chauffeurs ingehuurd om druk bezette mensen naar werk en afspraken te vervoeren. Hierdoor kan de tijd, die normaal verloren gaat aan reizen, een stuk efficiënter worden gebruikt.

 

Onbezorgd en veilig vervoer

Met mobiele telefoon en een laptop ontspannen op de achterbank, kunnen zaken gewoon doorgaan terwijl u zich niet druk hoeft te maken over files en parkeergelegenheid. Zo kunt u uitgerust en goed voorbereid op uw afspraak arriveren. Daarnaast hoeft u zich ook niet bezig te houden met de te rijden route naar uw volgende bestemming. Veiligheid speelt een belangrijke rol. Er moet na een lange werkdag, een late vergadering, recepties of diners nog teruggereden worden. Het is dan wel zo prettig dat u hierbij veilig wordt vervoerd. De chauffeurs van Miedema Security staan voor dit alles garant.

 

Alle chauffeurs zijn minimaal in het bezit van;

– Zeer veel rijervaring

– Speciale rijopleiding + taxipas

– Beveiligingsdiploma

 

Eigen chauffeur op vaste dagen of eenmalig

U kunt eenmalig een chauffeur inhuren, maar ook voor één of meerdere vaste dagen. Hierdoor heeft u geen langlopende verplichting, maar kunt u wel beschikken over een (vaste) professionele chauffeur. In overleg kunnen wij voor het vervoermiddel zorgen of kunt u in uw eigen vervoer worden gereden. Neem voor meer informatie over onze chauffeursdiensten contact op met Miedema Security.

Interesse in deze dienst?
Klik hier om een offerte aan te vragen.Comments are closed.