Commando unit

Bij grote veiligheidsprojecten vinden wij het handig om onze beveiliging vanuit een centraal punt te organiseren. Vandaaruit hebben we overzicht en kunnen we werkkleding en portofoons verstrekken. De commando unit dient dan als centrale post. De commando unit gebruiken we ook als vergaderkamer om acuut te overleggen met elkaar of bevoegde instanties.

Centrale post

Vanuit een centrale post leiden we communicatieverkeer. We zorgen dat alles dat we hebben afgesproken in het beveiligingsplan goed tot uitvoer komt en dat we onderling op de hoogte zijn van het verloop van een evenement en dat we crowd control en beheersing kunnen waarborgen. Onze commando unit zetten wij vaak in als centrale post.

Mogelijkheden commando-unit

Miedema Security gebruikt de commando unit tijdens evenementen en andere grote projecten. Als mobiele centrale post, vergaderruimte en uitgiftepunt voor materialen voor beveiligers. Kortom een centraal punt vanuit waar wij in alle rust overzicht houden en contact met de beveiligers in het werkveld. Binnenkort breiden we onze commando unit uit met een camerasysteem.

Zoekt u een centrale post voor uw evenement? Vraagt u dan naar onze commando unit!

IMG_8541Comments are closed.