Beveiliging Holwerd

Beveiliging Holwerd
Miedema Security biedt het meest uitgebreide pakket aan diensten rondom beveiliging, ook in de regio Holwerd!Door uw beveiliging aan de beveiligers van Miedema Security uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen.
Dankzij onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring, weten de beveiligers precies wat zij in uiteenlopende situaties moeten doen en hoeft u bij calamiteiten uw bed niet uit.

Evenementenbeveiliging in Holwerd

Evenementenbeveiliging in Holwerd is een belangrijk onderdeel om de veiligheid voor de bezoekers te waarborgen.
De evenementenbeveiliging van grote evenementen zoals festivals, feesten of beurzen wordt door Miedema Security verzorgt op verschillende vlakken om evenementen in en rondom Leeuwarden in goede banen te laten geleiden.
Meer informatie over evenementenbeveiliging

Toegangscontrole en hondenbeveiliging in Holwerd

De hondegeleiders van Miedema Security in Holwerd zijn gespecialiseerd in hondenbewaking en kunnen een belangrijke toegevoegde waarde zijn in de evenementenbeveiliging maar ook in de object- en bouwplaatsbeveiliging. De bewakingshonden zijn speciaal getraind en erkend als beveilingshonden.

Objectbeveiliging in Holwerd

Objectbeveiliging of pandbeveiliging kan in Holwerd op verschillende manieren toegepast en uitgevoerd worden. Objectbeveiliging kan ook ingezet worden voor afsluitrondes, controlerondes, brandrondes, openingsrondes; de zogenoemde brand / sluit rondes.
Meer informatie over objectbeveiliging

Bouwplaats beveiliging – Bouwbeveiliging in Holwerd

Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Miedema Security is de oplossing om de controle over uw bouwplaats te behouden.

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen. Cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van bovenstaande delicten. Meer informatie over bouwbeveiliging

Persoonsbeveiliging in Holwerd

Persoonsbeveiliging is een onderdeel in de beveiliging dat door de verharding van de samenleving de afgelopen jaren steeds veelvuldiger voorkomt. Voor persoonsbeveiliging in Holwerd worden beveiligingsmedewerkers ingezet die zowel opvallend als onopvallend aanwezig kunnen zijn en veel al ervaring hebben vanuit het leger of justitie.

Een veelvuldige gebruikscombinatie bij persoonsbeveiliging is het gebruik van een privé chauffeur. De inzet van chauffeursdiensten in de persoonsbeveiliging kan een belangrijk onderdeel zijn.
Meer informatie over onze chauffeursdiensten

Klik hier voor overige beveiligingsdiensten in HolwerdComments are closed.