AD-HOC / SPOED

U heeft met spoed een beveiliger nodig? Geen probleem!

Miedema Security heeft altijd flexibele professionele beveiligers achter de hand.

Ons streven is om u binnen een uur te kunnen helpen met het starten van de beveiligingswerkzaamheden die worden gevraagd.
24-uurs Calamiteitendienst: Ad hoc beveiliging en spoedbewaking,

Miedema Security levert Ad hoc beveiliging en spoedbewaking en Ad hoc verkeersregelaars/verkeersregeling voor overheid, bedrijf en particulier.

Er kunnen situaties ontstaan waarin beveiliging direct noodzakelijk is.
Er is alle reden om bedrijfsstilstand en vervolgschade tot een minimum te beperken. Miedema Security beschikt over een deskundig team van werknemers en coördinatoren welke 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan om snel en adequaat professionele beveiligingsdiensten te leveren bij calamiteiten.

Soms heeft u ad hoc bewaking of ad hoc beveiliging nodig. Calamiteiten laten zich slecht voorspellen: wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu incidenten en andere calamiteiten kunnen altijd toeslaan.

Gelukkig bent u met de Calamiteitendienst van Miedema Security verzekerd van een deskundig team dat binnen twee uur op locatie aanwezig is. U kunt ten alle tijden een spoedoproep bij ons plaatsen waar dan ook in Noord-Nederland. Miedema Security zal zo spoedig mogelijk bij u ter plaatse zijn om uw pand, terrein, etc. te beveiligen.

Wij bieden ook nazorg na een calamiteit binnen uw bedrijf voor de eerste noodafdichting en toezicht na calamiteiten zoals brand, diefstal of ramkraak.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Neem direct contact op voor een spoedklus.Comments are closed.